A co Wy kobitki na pogodę narzekacie :P W końcu zimę mamy.. nie.... więc o co chodzi??? Jakby to było lato i -14 na dworze, to rozumiem :D, ale jest styczeń, środek zimy hehehehe
W kwietniu też śnieg się zdarza
U mnie też dzieci chore i chyba znów wkraczam w etap ząbkowania - czwórki idą
oby nie
moja juz ma 1 zabek gratulacje i przetrwania zycze chyba ze az tak strasznie nie przechodzi zabkowania moja niunia mi pogryzla musialam kapturki zakladac
Mój ma 8 zębów przy czym 6 mu wyszło za jednym zamachem w przeciągu miesiąca przed tym 5 tyg był zakatarzony i zapalenie ucha się czepiało teraz kolej na 4 które jak wiadomo są ciężkie do przebicia Co do cyca to mnie tylko czasem gryzie - tylko jak zaśnie przy nim i się zapomni Przy dolnych ząbkach nie powinno być problemu z podgryzaniem cyca jeśli dziecko jest dobrze przystawione - bo przysłania ząbki językiem
hihihi, ja skończyłam na 5 :P i czasem jak najdzie, to zjadam.... 1 po śniadanku do kawuni :D
kurcze, nie dość, że nas zasypało, to jeszcze choruję... wczoraj miałam 39 i taki ból gardła, że.... byłam na pogotowiu, pani dr dała antybiotyk i .... domowe sposoby stosować radziła... no cóż, to robię na własna rękę stale :D